OMSI Fórum CZ/SK • Zobrazit téma - Něco k fóru

OMSI Fórum CZ/SK

Poradna ohledně OMSI a OMSI 2

Něco k fóru

Diskutujte s ostatními uživateli fóra o čem chcete

Moderátor: Moderátoři

Něco k fóru

Příspěvekod NettysFall » pon 17. dub 2017 20:59:48

Nechcete použít nějaký systém fór hodný roku 2017? phpBB by měl někdo už zakázat. :D
Nemluvě ta sranda potom, když se ten systém rozsype, toho jsem si užil dost. Pokud ale nadále trváte na systému tohoto typu, doporučil bych myBB. Po technické stránce je s tímto systémem lepší práce. ;)
K hlavičce, DÚK repaint je pěkný, ale ten repaint DPMB na Solarisu je fakt strašný a vůbec neodpovídá realitě. Brzy vydám svůj repaint pack DPMB na Solarisy, můžete ho pak použít. :?

Hanit fórum se mi nechce, i když bych nějaké důvody měl. Uznávám ale, že toto je asi zatím nejlepší pokus o vytvoření dalšího OMSI CZ/SK fóra. Ale doporučil bych si zaplatit i za cenu reklam, abyste neměli v názvu stránky 4fan.cz.
NettysFall
Nováček
Nováček

Re: Něco k fóru

Příspěvekod DAWE » úte 18. dub 2017 14:44:42

NettysFall píše:Nechcete použít nějaký systém fór hodný roku 2017? phpBB by měl někdo už zakázat. :D
Nemluvě ta sranda potom, když se ten systém rozsype, toho jsem si užil dost. Pokud ale nadále trváte na systému tohoto typu, doporučil bych myBB. Po technické stránce je s tímto systémem lepší práce. ;)
K hlavičce, DÚK repaint je pěkný, ale ten repaint DPMB na Solarisu je fakt strašný a vůbec neodpovídá realitě. Brzy vydám svůj repaint pack DPMB na Solarisy, můžete ho pak použít. :?

Hanit fórum se mi nechce, i když bych nějaké důvody měl. Uznávám ale, že toto je asi zatím nejlepší pokus o vytvoření dalšího OMSI CZ/SK fóra. Ale doporučil bych si zaplatit i za cenu reklam, abyste neměli v názvu stránky 4fan.cz.

Děkuji ti za tip :) zatím nebudeme nic měnit, protože nám phpBB dostatečně vyhovuje a nemáme s tím problémy, až nějaký nastanou, tak můžeme uvažovat o změně systému :)

Repaint DPMB je nereálný ano :D v nejbližších dnech se fórum dočká nové hlavičky :)

Jen pro informaci, aby jste si nemyslel, že chceme nějakým způsobem kopírovat forum.omsi.cz vysvětlím Vám, proč toto fórum existuje :)
Je to kvůli tomu, že na forum.omsi.cz když položíte dotaz, tak Vám většinou ani není nikým zodpovězen a zde se snažíme o větší aktivitu u rubriky ,,Poradna". Minimálně já se snažím na každý příspěvek odpovědět, protože si svých fanoušků vážím :)

O koupi placené domény .cz/.eu zatím neuvažuji, protože tu moc lidí zatím není. Až toto fórum projeví větší aktivitu, tak nemám problém ji platit :)

A děkuji za upřímný příspěvek :)
DAWE
Administrátor
Administrátor

Příspěvekod NettysFall » úte 18. dub 2017 17:21:55

A ještě bych zkusil se podívat po smajlících, kteří nemají tu vadu na kráse ve formě zbytku bílého pozadí.
NettysFall
Nováček
Nováček

Příspěvekod centipede » úte 18. dub 2017 20:36:44

Když už jsme u toho. :D Tak by to chtělo konkrétní sekci pro simulátor LOTUS. Pak by se šiknul online chat. :D
centipede
Nováček
Nováček

Příspěvekod NettysFall » stř 19. dub 2017 14:42:58

Ještě pár návrhů:
nebylo by špatné, aby se schvalovalo jen do 1/2 příspěvků
menší limit pro psaní příspěvků
smajlíky jsem už psal; chce to nějaké jiné, nějaké novější a bez zbytku bílého ohraničení
přidání spoilerů (pro prezentace modelů, map atd.), prostě kam by šly schovat obrázky, dlouhé texty apod.

K tomu systému, nebyl by špatný systém, kde by bylo možné psát i novinky a bylo by to provázáno s fórem, něco na způsob tohoto https://invisionpower.com (používá to spousta webů, včetně fóra pro ETS2 multiplayer). ;)
NettysFall
Nováček
Nováček

Příspěvekod Swix » ned 23. dub 2017 8:29:36

Jenom mě zaráží to, že všechno musíš hned řešit a někdy i pomlouvat.. Nejvíce ubohý od tebe bylo to, že si začal hned pomlouvat fotky ve skupině na fb. Bohužel musíš pochopit ten fakt, že každej není dokonalej jak ty. (samozřejmě kappa :D)

Nicméně s těma smajlíkama musím souhlasit.
Největší nervózové jedině u BusLine.
Swix
Nováček
Nováček

Příspěvekod NettysFall » ned 23. dub 2017 15:58:36

Jen jsem si dovolil napsat pár návrhů k fóru, aby bylo trochu k světu. A že musím vše hned řešit? Nikde neuvádím, že to musí být vyřešené už v tom dnu.
Nikde neuvádím, že jsem dokonalý, jen jsem na některé věci detailista, což je asi jedno z mých negativ. :)

OT: A prosím, kde jsem pomlouval fotky na Facebooku? Vím jen, že jsem kritizoval přístup nejmenované osoby, která neunesla kritiku "tvorby" (které nesplňovalo podmínky skupiny), urazila se a založila si na truc tu samou skupinu s tím samým jménem, akorát k tomu přidala "Normální". Jediným rozdílem akorát bylo, že tam ta osoba nepouštěla ty kritiky a bylo tam povoleno přispívat nekvalitní "tvorbou". A aby náhodou si nikdo nedovolil kritizovat tvorbu té dotyčné osoby, tak správcem skupiny byl také otec té osoby a dotyčné vyhazoval, bloknul a mazal příspěvky. ;)

EDIT: Očividně to schvalování je jen do 5 příspěvků, takže to tak zlý nakonec není. Ale stačily by 1-2 příspěvky.
NettysFall
Nováček
Nováček

Příspěvekod DAWE » ned 23. dub 2017 18:24:01

Odpověď pro kritiky smajlíků !!

Za pár dní, až budu mít čas, udělám vlastní smajlíky s tématikou tohoto fóra :) děkuji za pochopení :)
DAWE
Administrátor
Administrátor

Příspěvekod Swix » úte 25. dub 2017 11:42:55

To jsem byl já Morče :D A neurazil jsem se jen si mě vytočil ;) A celkem festově..
Největší nervózové jedině u BusLine.
Swix
Nováček
Nováček

Příspěvekod NettysFall » úte 25. dub 2017 14:04:25

Ono by nebylo od věci, kdyby sis tu kritiku z té druhé skupiny vzal k srdci a hned se neurazil. Ovšem největší perlou byly asi fotky busu ze hry, ty tam vůbec neměly co dělat. Je to skupina, kam se dávají fotky busů vyfocené venku, samozřejmě nějaké kvalitnější. Pokud máš ještě něco na srdci, tak můžeš mi napsat PM nebo na FB, blokuji akorát spammery. :)

Abych nebyl v offtopicu, tak mám pár postřehů. Avatar větší jak 160x160 překrývá nápis ONLINE. Ono je to chyba samotného vzhledu fóra, ale dalo by se to vyřešit menším limitem pro avatary, třeba právě zmiňovaný rozměr 160x160. Další by byl, že limit pro edit příspěvku by mohl být 10 minut. :)

postřeh).png
NettysFall
Nováček
Nováček

Další

Zpět na VOLNÁ DISKUZE