NettysFall píše:Nechcete použít nějaký systém fór hodný roku 2017? phpBB by měl někdo už zakázat.
Nemluvě ta sranda potom, když se ten systém rozsype, toho jsem si užil dost. Pokud ale nadále trváte na systému tohoto typu, doporučil bych myBB. Po technické stránce je s tímto systémem lepší práce.
K hlavičce, DÚK repaint je pěkný, ale ten repaint DPMB na Solarisu je fakt strašný a vůbec neodpovídá realitě. Brzy vydám svůj repaint pack DPMB na Solarisy, můžete ho pak použít.
Hanit fórum se mi nechce, i když bych nějaké důvody měl. Uznávám ale, že toto je asi zatím nejlepší pokus o vytvoření dalšího OMSI CZ/SK fóra. Ale doporučil bych si zaplatit i za cenu reklam, abyste neměli v názvu stránky 4fan.cz.
Děkuji ti za tip
zatím nebudeme nic měnit, protože nám phpBB dostatečně vyhovuje a nemáme s tím problémy, až nějaký nastanou, tak můžeme uvažovat o změně systému
Repaint DPMB je nereálný ano
v nejbližších dnech se fórum dočká nové hlavičky
Jen pro informaci, aby jste si nemyslel, že chceme nějakým způsobem kopírovat forum.omsi.cz vysvětlím Vám, proč toto fórum existuje
Je to kvůli tomu, že na forum.omsi.cz když položíte dotaz, tak Vám většinou ani není nikým zodpovězen a zde se snažíme o větší aktivitu u rubriky ,,Poradna". Minimálně já se snažím na každý příspěvek odpovědět, protože si svých fanoušků vážím
O koupi placené domény .cz/.eu zatím neuvažuji, protože tu moc lidí zatím není. Až toto fórum projeví větší aktivitu, tak nemám problém ji platit
A děkuji za upřímný příspěvek